1 year anniversary!

1-årsjubileum!

På söndag är det exakt 1 år sedan jag startade Threads by Caroline! 1 år sedan mitt första symönster släpptes! Detta firar vi hela veckan!

Denna vecka:

  • Kan du handla till 20% rabatt i hela webshoppen*, med koden HAPPY1YEAR. Du som prenumererar på nyhetsbrevet, eller är med i min Facebookgrupp får ännu lite mer rabatt, 25% på ett helt köp! Klickahär för att prenumerera, och klickahär för att komma till Facebook gruppen där du kan ansöka om att bli medlem.
  • Från tisdag till fredag kör vi en tävling på instagram då 10 personer kan vinna pdf-symönster!
  • På söndag vill jag ge en gåva till er alla, mina underbara kunder, tack för att ni håller mig sysselsatt! :) Följ mig på Instagram/Facebook för att se mer.

Rabatten är giltig på threadsbycaroline.com och etsy.com/shop/threadsbycaroline t.o.m. 27/5 kl 23:59 (CET). Med reservation för slutförsäljning.